Koelingen

Wij hebben een groot assortiment in Hoshizaki Gram koelingen. Dit zijn professionele koelingen die bekend staan om hoogwaardige prestaties, energie-efficiëntie en duurzaamheid.

 

 

Energie-investeringsaftrek

Hoshizaki Gram koelingen komen in aanmerking voor de EIA (Energie-investeringsaftrek). Hierdoor zijn de koelingen voordelig in zowel de aanschaf als in het verbruik.

Lees de voorwaarden op rvo.nl. Upgrade uw professionele ruimte met de toekomst van koeltechnologie.

Zie onze pagina Nieuwe energielijst voor de energie-investeringsaftrek

Duurzaamheid

Voor Hoshizaki Gram is duurzaamheid al tientallen jaren een kernwaarde. Hierdoor zijn ze een van de weinige hoogwaardige fabrikanten met een volledig assortiment aan energie-efficiënte producten.

 

Snowflake

De Snowflake GII-serie werd ontwikkeld uit de toewijding om hen die dagelijks onder de druk en hitte werken van een commerciële keuken met beperkte ruimte, beter van dienst te zijn.

De serie bevat koelkasten en vriezers, gekoelde werkbanken en snelkoelers/-vriezers. De Snowflake GII-lijn wordt geproduceerd met de beste techniek, ontwerptechnologieën en strenge kwaliteitsborging.

Het tropische koelsysteem weerstaat temperaturen tot +40 °C en 40% relatieve vochtigheid. Met het milieuvriendelijke koudemiddel R290 verbetert niet alleen de prestatie, maar ook het energieverbruik.

  Premier

  De Premier-serie heeft een energiezuinig Mono-block Koelunit waardoor deze koelingen topprestaties leveren en tegelijkertijd voorop lopen op het gebied van duurzaamheid. De geavanceerde geluidsbeheersingstechnologie zorgt voor een rustige werkruimte, zelfs tijdens maximale koeling. Ook maakt het slimme design met voetpedalen de toegang tot de deur moeiteloos en handsfree. Binnenin zijn de afgeronde hoeken praktisch voor eenvoudige reiniging. Daarnaast hoef je je dankzij de zelfsluitende deuren nooit zorgen te maken over een onbedoeld openstaande koelkast. Kortom, de Gram Premier koelkast combineert doordacht ontwerp en geavanceerde technologie voor een onmisbare en plezierige keukenervaring.

  Wij hebben op dit moment een grote voorraad van de Premier-serie en kunnen deze voor een speciale prijs verkopen. Zie hiervoor onze pagina Aanbiedingen.

   Advance

   De Hoshizaki ADVANCE-serie bestaat uit duurzame koel- en vrieskasten die voldoen aan de hoge eisen van commerciële keukens. Het ontwerp richt zich op voedselveiligheid en eenvoudige reiniging, waardoor de kasten geschikt zijn voor diverse keukenomgevingen, van catering tot grote projecten zoals hotels. De ADVANCE-kasten onderscheiden zich door uitgebreide functionaliteiten op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid, waardoor keukenbeheer en -controle worden vereenvoudigd, wat zorgt voor gemoedsrust.

    Compact

    De GRAM Compact-serie zijn kleine, voedselveilige kasten met een compact formaat en uitstekende energie-efficiëntie. Ze passen gemakkelijk in kleine keukens waar ruimte beperkt is. Dit maakt ze populair bij exploitanten van kleine keukens die geen zware gastronorm koelapparatuur nodig hebben.

     Gram Gastro 07 werkbanken

     De GRAM GASTRO 07-serie bieden modulaire gekoelde werkbanken in verschillende configuraties. Naast zijn opslagfunctie heeft de werkbank een centrale rol van bereiding tot het serveren van het voedsel. Ze behouden een stabiele temperatuur ondanks het vaak openen van de deuren. De GRAM GASTRO 07 is populair omdat ze dag in dag uit moeiteloos blijft presteren.

      Gram KPS snelkoelers en vriezers

      Snel koelen en vriezen zijn essentieel in de voedselproductiecyclus voor het veilig opslaan van gekookt voedsel. De GRAM KPS-serie is speciaal ontworpen om te voldoen aan hygiënische normen bij de overgang van koken naar koelen. Met capaciteiten variërend van 22 kg tot 180 kg voor snelkoelers en 13 kg tot 180 kg voor snelvriezers biedt deze serie passende opties voor diverse keukenindelingen en doeleinden.

       Gram multifunctionele koelkasten

       Deze multifunctionele koelkasten zijn snelkoelers met de volgende functies: koelen, vriezen, snelkoelen, snelvriezen, beheerst ontdooien en droge werking.

       Deze reeks wordt vaak gekozen in bedrijfsomgevingen waar een minder krachtig apparaat nodig is dan een blastchiller, maar waar men wel wil profiteren van de veelzijdigheid van een snelkoeler.

        Gram Roll-in 1500

        Roll-in-kasten zijn speciaal ontworpen voor tijdelijke gekoelde opslag in een productielijn, waar ze bijvoorbeeld tussen blastchillers en koelruimtes geplaatst kunnen worden. Het gebruik van roll-in-kasten zorgt ervoor dat het koelproces ononderbroken blijft, wat resulteert in minimalisatie van handmatige handelingen en herlaadactiviteiten. Deze kasten worden doorgaans ingezet in commerciële keukens die zich richten op productie, bereiding en kook-koelwerkzaamheden.

         Gram baker kasten en werkbanken

         De Gram Baker kasten en werkbanken zijn ideaal voor bakkerijen, banketbakkers en patisserieën. Ze hebben perfecte opslagomstandigheden ondanks het vaak openen van de deuren. Ook voldoen ze aan de standaard afmetingen van bakkerij platen.

          0575 - 46 40 02

          Jos Menting Grootkeuken Techniek

          Nijverheidsweg 5

          7255 RA Hengelo (Gld)