JMGT

Grootkeuken Techniek


DE BESTE GROOTKEUKEN
Vanzelfsprekend beschikt u graag over de beste grootkeuken.

Een professionele horecakeuken waarin iedereen prettig
en efficiënt werkt, die goed te reinigen is
én betrouwbare apparatuur bevat.

 

ContactNieuws
Wat leveren we
Service

Specialist in grootkeuken apparatuur 

JMGT is specialist in grootkeukenapparatuur en RVS maatwerk voor horeca, bedrijven, scholen en instellingen. Wij zijn een gerenomeerd bedrijf met jarenlange ervaring en hebben met name expertise in Rational combisteamers. Daarnaast hebben wij ook een groot assortiment in Hoshizaki Gram koelingen en vriezers.

Wij staan voor de kwaliteit van onze producten en vinden het belangrijk een goede service te kunnen bieden. Indien er problemen zijn, kunt u direct contact opnemen met onze storingsdienst en natuurlijk kunt u ook een servicecontract afsluiten om preventief problemen te voorkomen.

Voor nieuwe apparatuur voor uw grootkeuken bent u bij ons aan het juiste adres. Een combisteamer (onze specialiteit), een koelwerkbank of bijvoorbeeld een nieuwe vaatwasser. Neem contact met ons op en bespreek uw wensen. Wij bieden u het juiste advies.

Onze Service

R

Wat doen we

  • Service waar je van op aan kunt
  • Storingsdienst 24 uur per dag
  • Korte lijnen
R

Hoe we werken

Wij weten dat persoonlijk contact heel belangrijk is. Bij JMGT bent u daarvan verzekerd. Bij ons zijn de lijnen kort. Wij doen samen zaken. Dit zorgt ervoor dat er snel en flexibel gewerkt kan worden. En dat komt uw werk in de professionele keuken natuurlijk alleen maar ten goede.

R

Rational combisteamers

Indien u op zoek bent naar een Rational combisteamer, kunt u goed bij ons terecht. Wij beschikken over zowel nieuwe modellen als occasionals. Als dealer hebben wij een ruim aanbod aan scherp geprijsde gebruikte steamers. Met een Rational combisteamer voert u verschillende kookprocessen uit in een apparaat. Denk aan bakken, braden, grillen, stoven, blancheren, pocheren en nog veel meer.

Onze producten

Warme keuken

Combisteamers – Heteluchtovens – Fornuizen / Kooktafels – Friteuses – Bakplaten en Grillen – Bain-maries – Kookketels – Braadsledes

Koude keuken

Koelkasten – Vriesmeubels – Koelwerkbanken – Vrieswerkbanken – Saladières – Salladettes – Koel/Vriescellen – IJsblokjesmachines – Koeltoonbanken – Blastchillers / Snelkoelers

Vaatwassers

Doorschuifvaatwasmachines – Voorladers-en Glazenwasmachines – Korven- en bandtransportvaatwasmachines – Pannenwasmachines – Platenwasmachines – Gereedschappenwasmachines

RVS Maatwerk

Wij leveren hoogwaardig maatwerk in roestvrij staal (RVS) voor uw professionele keuken, waarbij ambachtelijk vakmanschap centraal staat.

Laatste nieuws

Hier vindt u onze laatste nieuws-items.

Leveranciers

Onze vaste leveranciers

0575 - 46 40 02

Jos Menting Grootkeuken Techniek

Nijverheidsweg 5

7255 RA Hengelo (Gld)